Informatie

Schippers vertrouwen al jarenlang op de systemen van I.T. Holland. Het bedrijf, dat al ruim 25 jaar bestaat, begon in 1980 met het ontwerpen en produceren van electronische kompassen. I.T. Holland was het eerste bedrijf dat een SI-gekeurd electronisch kompas voor de binnen- en zeevaart op de markt bracht. Bovendien kreeg het kompas van I.T. Holland ook in Duitsland als eerste de goedkeuring van BSH. I.T.Holland was ook een van de eerste bedrijven die het 'WHEELMARK" op een electronisch magnetisch kompas behaalde (augustus 2001 het eerste systeem).
Omdat tegemoet wordt gekomen aan de specifieke wensen en eisen van de klant heeft sinds de reorganisatie in 1995 de productie bij I.T. Holland een vogelvlucht genomen. Naast het maatwerk is ook de scherpe prijs van het electronische kompas een belangrijke reden om te kiezen voor I.T. Holland. Op dit moment varen vele honderden schepen, dag-in-dag-uit, een veilige koers met het kompas van I.T. Holland waaronder een groot aantal van de KNRM, Waterpolitie en Rijkswaterstaat.

I.T. Holland ontwerpt en produceert kompas systemen 'op maat' en volgens de geldende richtlijnen (ISO11606) en heeft i.v.m. het behalen van het "WHEELMARK" voor de systemen ook nog eens in een record tijd het ISO9002 certificaat (module D) behaald.
Hiermee wordt de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze produkten nogmaals onderschreven, aangevuld met garantie en service verlening.

I.T. Holland heeft, met de opgebouwde kennis en ervaring in de navigatie apparatuur, een aantal interfaces ontwikkeld om het kompas, de stuurautomaat, de radarinstallatie en andere electronica met elkaar te laten communiceren. Dit wordt meestal volgens het NMEA0183 protocol gedaan.
Ook blijft I.T.Holland de systemen steeds innoveren om de producten te verbeteren en de concurentie voor te blijven.

De systemen zijn o.a. geschikt voor :

I.T. Holland is ook importeur van o.a. synchro's, resolvers en S/D, R/D converters.

Laat u deskundig voorlichten door I.T. Holland
T : 0172-445607
M : 06-15037809
F : 0172-436290
E : info@itholland.nl

I.T. Holland is een handelsnaam van QRP Technology B.V.

Hier leest u onze leveringsvoorwaarden.